Is jouw auto verlaagd?

Ook voor verlaagde auto's hebben wij een mooie verlengde brug. Zo kunnen we jouw auto uitlijnen zonder iets te beschadigen.

Chiptuning

Chiptuning is het optimaliseren van de computer (motormanagement) van uw auto. Het doel van motormanagement optimalisatie is om de motor krachtiger, zuiniger, soepeler en sneller te maken. Wij leveren op maat gemaakte chiptuning voor vrijwel iedere auto. Hieronder kunt u kijken hoeveel winst er te behalen valt.

Stage 1 Chiptuning kost € 350,- incl. BTW

Huisman Uitlijnservice

Welkom bij huismanuitlijnservice

met ons goed ingerichte werkplaats kunnen we u vast van dienst zijn.

Vermoed u problemen met de uitlijning van uw auto? 

Een correcte uitlijning van uw wielen is van groot belang. Wanneer de wielen van uw auto niet goed uitgelijnd zijn dan heeft dit een negatieve invloed op het rijgedrag van de auto en de slijtage van de banden. Hoe weet u of uw auto uitgelijnd moet worden? Hieronder geven wij enkele voorbeelden voor wanneer uitlijning benodigd is:

Wanneer moet uw auto uitgelijnd worden? 

  • als uw auto naar links of rechts trekt
  • het stuur niet recht staat als u rechtdoor rijd
  • als uw banden niet gelijkmatig afslijten
  • bij vreemd stuurgedrag
  • na het vervangen van stuurdelen
  • het stuur trilt

Waarom uitlijnen?

Tegen de stoep rijden, kuilen in het wegdek, verkeersdrempels; het heeft allemaal invloed op het rijgedrag van uw auto.

Huisman Uitlijnservice beschikt over de modernste elektronische 3D uitlijnapparatuur en heeft de kennis in huis om de uitlijning van uw auto volgens de fabrieksspecificaties af te stellen.

Heeft u het vermoeden dat er iets niet correct is met de banden of velgen of de uitlijning van uw auto, dan controleren we dit graag van u.

Bel om een uitlijnafspraak te maken!